Udskriv

"A Manual of Acupuncture" af Peter Deadman og Al-Kafafi

Min akupunkturbibel er stor og tung som en bibel, og den har mange sider. Er der noget jeg er i tvivl om, så er det den jeg slår op i. Hvis det ikke var fordi den er så uhåndterlig og tung, så ville jeg også bruge den til godnatlæsning.

Der står så mange spændende ting og der er referencer til Sun Si Miao og andre vise fra aku-tidernes morgen. Der står om ghost points, om ”running piglet” og alle mulige andre sære fænomener.
Der står også om meridianernes indre forløb, 4 sider om punktet ST 36, om hvor punkterne ligger og så er der de bedste tegninger af punkterne, jeg nogensinde har set.

Udskriv

”Akupunkturkompendium” af Peter Mathiassen

Peter Mathiassen har fremsendt et kompendium i akupunktur med tilhørende diskette til anmeldelse. Peter Mathiassen er praktiserende læge og har undervist på mange kurser i akupunktur indenfor dansk medicinsk selskab.

Kompendiet er 54 sider (+ bilag) i A4 format med spiralryg. Kompendiet er udarbejdet for at ”gøre det nemt at komme i gang med akupunkturbehandling af de hyppigste lidelser, man møder i praksis. Derfor er der gjort en del ud af at lave tabeller over anvendelige punktkombinationer ved de forskellige sygdomme”. Ud over tabeller rummer kompendiet også mange illustrationer med punkter og meridianer indtegnet, fortrinsvis egne fotografier.

Om DMAS

Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab er et selskab for læger, tandlæger og dyrlæger. Selskabet blev stiftet 20. marts 1974.
Vi har flere end 580 medlemmer, hvoraf de fleste er praktiserende læger.

Kontakt os

Dansk Medicinsk Akupunktur
Selskab
(DMAS)

Vesterbro 68
DK - 4500 Nykøbing Sj.
Tlf. 4052 6070
CVR. 7449 0514