Viden om akupunktur

Akupunktur er en ældgammel lægekunst, der går ud på at helbrede eller lindre sygelige tilstande ved hjælp af spidse genstande eller tynde nåle stukket ind i bestemte punkter på kroppen.

Læs mere om medicinsk akupunktur

Akupunktur i brug

Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab er et selskab for læger, tandlæger og dyrlæger.

Vi har flere end 580 medlemmer.

 

Mere om DMAS

Kurser

Begynder- og introkurser i akupunktur, modulkurser: Trigger- og periostakupunktur, Rheumatoid Arthrit, Gynækologi, akupunkturbehandling og relevant forskning, Masterclass, samt Klinisk praksis.

Se hele akupunktur-kursus oversigten

Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab har hermed fornøjelsen af at indbyde dig til et spændende kursus om akupunktur indenfor gynækologi og obstetrik.

Click here for english course description

dmas jenny liVi har fået kontakt til en dygtig akupunkturlæge dr. Jenny Li fra New Zealand. Jenny Li har i 2018 afsluttet en Ph.d om akupunktur indenfor gynækologi og obstetrik og arbejder til daglig i en akupunkturklinik i New Zealand, når hun ikke afholder kurser eller underviser diverse steder i verden. Jenny Li underviser på engelsk.

Kurset henvender sig til almen praksis, til speciallæger i gynækologi, til jordemødre, til fertilitetsklinikker og andre sundhedsfaglige med interesse indenfor gynækologi og obstetrik.

Kurset forudsætter kendskab til akupunktur. Kurset består af to dele. Man kan tilmelde kursus som en samlet pakke eller hver for sig.

Anvendelse af akupunktur i gynækologi og obstetrik

Den første del er et to dages kursus. Der vil blive gennemgået forskellige sygdomme og tilstande inden for gynækologi og obstetrik, som akupunktur kan have en gavnlig effekt på bl.a. menstruationssmerter, smertelindring ved spiraloplægning, blødningsforstyrrelser, klimakteriet, endometriose, PCO og indenfor obstetrikken bl.a. hyperemesis, bækkensmerter, brystbetændelse.

Fertilitetsbehandling

Kurset varer en dag. Der bliver gennemgået akupunktur i relation til ægudtagning og ægoplægning, behandling af nedsat sædkvalitet og ovarie insufficiens samt fertilitetsfremme.

Begge kurser er praktisk orienterede. Dvs. du vil få brugbare anvisninger, som du kan anvende i din kliniske hverdag lige efter kurset. Men du får også mulighed for at få et overblik over og opdateret din viden om evidensbaseret forskning inden for gynækologi og obstetrik.

Kursus tager udgangspunkt i anatomi, fysiologi, patologi og diagnoser indenfor vestlig medicin, men du vil målrettet og elegant blive introduceret til den grundlæggende og relevante TCM teori for din optimale anvendelse af akupunktur.

Tilmelding til kurser

Anvendelse af akupunktur i gynækologi og obstetrik

Dato: 3. maj kl. 10 - 18 og 4. maj kl. 9 - 15
Pris: 3.500 kr. for medlemmer / 3.900 kr. for ikke medlemmer
Sted: Severin, Middelfart www.severinkursuscenter.dk
Tilmelding >>

Fertilitetsbehandling

Dato: 5. maj kl. 9 - 16
Pris: 1.750 kr. for medlemmer / 2.000 kr. for ikke medlemmer
Sted: Severin, Middelfart www.severinkursuscenter.dk
Tilmelding >>

Samlet pris ved tilmelding til begge kurser

5.000 kr. for medlemmer / 5.700 kr. for ikke medlemmer
Samlet tilmelding >>

Priserne dækker formiddagsbuffet, frokostbuffet, kaffe/te, kage og frugt.
Priserne dækker ikke aftensmad og overnatning, men det kan tilkøbes.

Nærmere oplysninger:
40526070 (Hanne Schmidt)

Kursusholder Dr. Jenny Li

dmas jenny li 2er kinesisk af oprindelse og blev færdig med sin lægeuddannelse i Kina i 1994, og har arbejdet på et kinesisk hospital i mange år. Hun har gennem sin studie og arbejde fået godt kendskab til og erfaring inden for både vestlig og
kinesisk medicin. Hun er 4. generation af en familie, der har beskæftiget sig med TCM gynækologi og obstetrik i generationer og dette speciale er også blevet hendes.

Dr. Jenny Li immigrerede til New Zealand i 2005. Siden har hun arbejdet både som kliniker og foredragsholder. Jenny Li har undervist verden over i New Zealand, Kina, Canada, Sydamerika og Europa.

Klinikkens hjemmeside er naturalharmony.co.nz.