Viden om akupunktur

Akupunktur er en ældgammel lægekunst, der går ud på at helbrede eller lindre sygelige tilstande ved hjælp af spidse genstande eller tynde nåle stukket ind i bestemte punkter på kroppen.

Læs mere om medicinsk akupunktur

Om DMAS

Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab er et selskab for læger, tandlæger og dyrlæger. Vi har ca. 400 medlemmer og arbejder for at fremme brugen af akupunktur i det danske sundhedsvæsen med en sundhedsfaglig baggrund.
 

Mere om DMAS

Kurser

Begynder- og introkurser i akupunktur, modulkurser: Trigger- og periostakupunktur, Rheumatoid Arthrit, Gynækologi, akupunkturbehandling og relevant forskning, Masterclass, samt Klinisk praksis.

Se hele akupunktur-kursus oversigten

 

Dansk medicinsk Akupunktur Selskab har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at deltage i en spændende workshop med akupunktur til mandlig fertilitet. Det er det første akupunkturkursus for mandlig infertilitet i Danmark.

Vi har igen inviteret Dr. Xiaoji Jenny Li, den velkendte TCM praktiserende læge. Hun har givet os et kursus om kvindelig infertilitet i 2018. Kursuset har været en stor succes. Hun vil tilbyde en endags workshop for at dele sin viden og erfaring indenfor TCM om at diagnosticere og behandle mandlige sygdomme, og anvendelse af akupunktur for forbedring af fertilitetsresultater. Kurset er henholdsvis for fertilitets specialister og akupunktør, Almen praktiserende læge og andet sundhedspersonale, som er interesseret i mandligt reproduktion, helbred og fertilitet. Det kræver basisviden om akupunktur.

Kurset dækker følgende emner:

  • Grundlæggende koncept af TCM om mandlig fertilitet
  • Etologi og Patologi af mandlig infertilitet
  • Diagnosticering af mandlig infertilitet
  • Behandling af mandlig infertiliet: azoospermi, oligospermi, asthenospermi, terazospermi, normozoospermi, non-liquefaction of semen, varicocele, seminal duct obstruction, premature ejakulation, erectile dysfunction and impotence.
  • Forebyggelse af mandlig infertilitet

Dr. Li vil tage udgangspunkt i vestlig medicin, kombineret med anatomi, fysiologi, patologi og diagnoser for at introducere de grundlæggende TCM-koncepter om mandlig infertilitet og underviser i anvendelse af teori i udøvelse af akupunktur, herunder nåleteknikker, som kan bruges i det daglige klinisk arbejde. Undervisningen er baseret på Dr. Li’s egen kliniske erfaringer over 25 år, med en kombination af klasse forelæsninger, case analyser, gruppe diskussioner og demonstration af nåle teknikker. Hun vil også give en opdatering af videnskabelig forskning inden for akupunktur til mandlig infertilitet.

Se mere i kursuskataloget >>

Course holder Dr. Jenny Li

dmas jenny li 2Dr. Xiaoji Jenny Li er en specialist i traditionel kinesisk medicinsk akupunktur, med over 25 års erfaring inden for praktisering og undervisning. Hun har en PhD indenfor akupunktur. Hendes oldefar, professor Sichi Li (statuen i baggrunden), grundlagde det første universitet af traditionel kinesisk medicin i Chengdu, Sichuan provins, Kina i 1930’erne. Dr. Li er den 4. generation praktiserende læge indenfor traditionel kinesisk medicin. I tråd med sin families baggrund, har hun specialiseret sig i gynækologi og obstetrik, især ved kvindelig og mandlig infertilitet.

I 2005 immigrerede Dr. Li til New Zealand og begyndte med at undervise på NZ College of Chinese Medicine. Hun åbnede the Natural Harmony klinik i 2006.

Dr. Jenny Li er en flittig forfatter og har fået artikler udgivet i New Zealand, Australien og Storbritannien. Hun har været inviteret til at holde taler i internationale konference, og holder forelæsninger og workshops i Europa, Asien og Amerika. Hun har været inviteret til at holde foredrag for DMAS i forår 2019, og har fået rigtigt stor erkendelse fra kursisterne.

For mere info, henvises til Dr. Jenny Li’s kliniks hjemmeside: www.naturalharmony.co.nz

The clinic's website is naturalharmony.co.nz.