Anvendelse af akupunktur til mandlig infertilitet

 

Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at deltage i en spændende workshop med akupunktur til  mandlig fertilitet. Det er det første akupunkturkursus for mandlig infertilitet i Danmark.

Vi har igen inviteret Dr. Xiaoji Jenny Li, den velkendte TCM praktiserende læge. Hun har givet os kursus om kvindelig infertilitet i 2018. Kursuset har været en stor succes. Hun vil tilbyde et endags workshop for at dele sin viden og erfaringer indenfor TCM om at diagnosticere og behandle mandlige sygdomme, og anvendelse af akupunktur for forbedring af fertilitetsresultater. Kurset er henholdsvis for fertilitets specialister og akupunktører, Alment praktiserende læger og andet sundhedspersonale, som er interesseret i mandlig reproduktion, helbred og fertilitet. Det kræver basisviden om akupunktur.

Kurset dækker følgende emner:

 Grundlæggende koncept af TCM om mandlig fertilitet

 Ætiologi og Patologi af mandlig infertilitet

 Diagnosticering af mandlig infertilitet

 Behandling for mandlig infertiliet: azoospermi, oligospermi, asthenospermi, terazospermi, normozoospermi, non-liquefaction of semen,    varicocele, seminal duct obstruction, premature ejakulation, erectile dysfunction and impotence.

 Forebyggelse af mandlig infertilitet

Dr. Li vil tage udgangspunkt i vestlig medicin, kombineret med anatomi, fysiologi, patologi og diagnoser for at introducere de grundlæggende TCM-koncepter om mandlig infertilitet og underviser i anvendelse af teori i udøvelse af akupunktur, herunder nåleteknikker, som kan bruges i det daglige kliniske arbejde. Undervisningen er baseret på Dr. Li’s egne kliniske erfaringer over 25 år, med en kombination af klasse forelæsninger, case analyser, gruppe diskussioner og demonstration af nåleteknikker. Hun vil også give en opdatering af videnskabelig forskning inden for akupunktur for mandlige infertilitet.

Dr. Xiaoji Jenny Li er en specialist i traditionel kinesisk medicinsk akupunktur, med over 25 års erfaring inden for praktisering og undervisning. Hun har en PhD indenfor akupunktur. Hendes oldefar, professor Sichi Li (statuen i baggrunden), grundlagde det første universitet af traditionel kinesisk medicin i Chengdu, Sichuan provins, Kina i 1930’erne. Dr. Li er den 4. generation praktiserende læge indenfor traditionel kinesisk medicin. I tråd med sin families baggrund, har hun specialiseret sig i gynækologi og obstetrik, især ved kvindelig og mandlig infertilitet.

I 2005 immigrerede Dr. Li til New Zealand og begyndte med at undervise på NZ College of Chinese Medicine. Hun åbnede the Natural Harmony klinik i 2006.

Dr. Jenny Li er en flittig forfatter og har fået artikler udgivet i New Zealand, Australien og Storbritannien. Hun har været inviteret til at holde taler i internationale konferencer, og holder forelæsninger og workshops i Europa, Asien og Amerika. Hun har været inviteret til at holde foredrag for DMAS i foråret 2019, og har fået rigtigt stor erkendelse fra kursisterne.

For mere info, henvises til Dr. Jenny Li’s kliniks hjemmeside: www.naturalharmony.co.nz

Anvendelse af akupunktur i mandlig infertilitet

Dato: 18. april, 2020 kl. 10 – 17:30

Pris: 2.200 kr. for medlemmer / 2.500 kr. for ikke medlemmer

Sted: Mødecenter Odense,Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C

Prisen dækker formiddagsbuffet, frokostbuffet, kaffe/te, kage og frugt.

Tilmelding og nærmere oplysning:

www.dmas.dk

40526070 (Hanne Schmidt)

Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab

www.dmas.dk