Fertilitetsbehandling

Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab har hermed fornøjelsen af at indbyde dig til et spændende kursus om akupunktur indenfor gynækologi og obstetrik.

Kurset henvender sig til almen praksis, til speciallæger i gynækologi, til jordemødre, til fertilitetsklinikker og andre sundhedsfaglige med interesse indenfor gynækologi og obstetrik.

Kurset forudsætter kendskab til akupunktur. Kurset består af to dele. Man kan tilmelde kursus som en samlet pakke eller hver for sig.

Fertilitetsbehandling

Kurset varer en dag. Der bliver gennemgået akupunktur i relation til ægudtagning og ægoplægning, behandling af nedsat sædkvalitet og ovarie insufficiens samt fertilitetsfremme.

Begge kurser er praktisk orienterede. Dvs. du vil få brugbare anvisninger, som du kan anvende i din kliniske hverdag lige efter kurset. Men du får også mulighed for at få et overblik over og opdateret din viden om evidensbaseret forskning inden for gynækologi og obstetrik.


Kursus tager udgangspunkt i anatomi, fysiologi, patologi og diagnoser indenfor vestlig medicin, men du vil målrettet og elegant blive introduceret til den grundlæggende og relevante TCM teori for din optimale anvendelse af akupunktur.

Prisen dækker formiddagsbuffet, frokostbuffet, kaffe/te, kage og frugt.
Prisen dækker ikke aftensmad og overnatning, men det kan tilkøbes.

 

For samlet kursus inkl. Anvendelse af akupunktur i gynækologi og obstetrik se https://www.dmas.dk/kurser/specielle-kurser/10044-samlet-kursus-i-akupunktur-indenfor-gynaekologi-og-obstetrik