Samlet kursus i akupunktur indenfor gynækologi og obstetrik

Dansk Medicinsk Selskab Akupunktur har hermed fornøjelsen af at indbyde dig til et spændende kursus om akupunktur indenfor gynækologi og obstetrik.

Kurset henvender sig til almen praksis, til speciallæger i gynækologi, til jordemødre, til fertilitetsklinikker og andre sundhedsfaglige med interesse indenfor gynækologi og obstetrik.

Kurset forudsætter kendskab til akupunktur. Kurset består af to dele. Man kan tilmelde kursus som en samlet pakke eller hver for sig.

Anvendelse af akupunktur i gynækologi og obstetrik

Den første del er et to dages kursus. Der vil blive gennemgået forskellige sygdomme og tilstande inden for gynækologi og obstetrik, som akupunktur kan have en gavnlig effekt på bl.a. menstruationssmerter, smertelindring ved spiraloplægning, blødningsforstyrrelser, klimakteriet, endometriose, PCO og indenfor obstetrikken bl.a. hyperemesis, bækkensmerter, brystbetændelse.


Fertilitetsbehandling

Kurset varer en dag. Der bliver gennemgået akupunktur i relation til ægudtagning og ægoplægning, behandling af nedsat sædkvalitet og ovarie insufficiens samt fertilitetsfremme.

 

Begge kurser er praktisk orienterede. Dvs. du vil få brugbare anvisninger, som du kan anvende i din kliniske hverdag lige efter kurset. Men du får også mulighed for at få et overblik over og opdateret din viden om evidensbaseret forskning inden for gynækologi og obstetrik.


Kursus tager udgangspunkt i anatomi, fysiologi, patologi og diagnoser indenfor vestlig medicin, men du vil målrettet og elegant blive introduceret til den grundlæggende og relevante TCM teori for din optimale anvendelse af akupunktur.

Prisen dækker formiddagsbuffet, frokostbuffet, kaffe/te, kage og frugt.
Prisen dækker ikke aftensmad og overnatning, men det kan tilkøbes.