Akupunktur Workshop

Forelæser:

Dr. Xiaoji Jenny Li er specialist i traditionel kinesisk medicinsk akupunktur, med over 25 års erfaring inden for praktisering og undervisning. Hun har en PhD indenfor akupunktur. Dr. Li er den 4. generation praktiserende læge indenfor traditionel kinesisk medicin. I tråd med sin families baggrund, har hun specialiseret sig i gynækologi og obstetrik, især ved kvinde- og mandlig infertilitet.

I 2005 immigrerede Dr. Li til New Zealand, og begyndte med at undervise på NZ College of Chinese Medicine. Hun åbnede The Natural Harmony klinik i 2006.

Dr. Jenny Li er en flittig forfatter, og har fået artikler udgivet i New Zealand, Australien og Storbritannien. Hun har været inviteret til at holde taler i internationale konferencer, og holder forelæsninger og workshops i Europa, Asien og Amerika. Hun var inviteret til at holde foredrag for DMAS i foråret 2018, og fik rigtigt stor anerkendelse og ros af kursisterne.

Nærmere beskrivelse af kurset kan ses på dette link.

Youtube.com: https://youtu.be/s9Js6dTl9vE

Program:

Dag 1: Kvindelig infertilitet

Dag 2 Mandlig infertilitet

Du kan tilmelde dig en enkelt dag eller begge dage.

Pris:
3500 kr. for begge dage
1900 kr. for en enkelt dag
Priserne dækker formiddagsbuffet, frokostbuffet, kaffe/te, kage og frugt.

Overnatning kan bestilles på Milling Park, er ikke inkluderet i prisen: https://millinghotels.dk/hoteller/milling-hotel-park/

Mødetid: Den 24.05. fra kl. 10.00. - 18.00, den 25.05. fra kl. 09.00 - 16.30