Elsebeth Lægaard (formand, repræsentant for Lægevidenskabelige Selskaber og uddannelsesudvalget):
Er speciallæge i almen medicin og brænder for undervisning og formidling omkring akupunkturen. Hun har tidligere også været formand for DMAS og arbejder 1-2 dage om ugen i egen akupunkturlæge-klinik i Skibby.

Mette Jensen: (næstformand, repræsentant for visionsudvalget og klinikudvalget):
Er speciallæge i almen medicin og har egen akupunkturlæge-klinik i Fredericia, hvor hun arbejder fuld tid med akupunkturen. Hun interesserer sig meget for den praktiske anvendelse af akupunkturen.

Lisbeth Løvenov (repræsentant for tandlægeforeningen):
Er praktiserende tandlæge i Charlottenlund, hvor hun også benytter akupunktur som behandlingsform. Har speciel interesse for kæbeleds-problematikker, men behandler også hele kroppen.

Helle Johannsen (repræsentant for dyrlægeforeningen):
Er uddannet dyrlæge og har taget sin uddannelse i akupunktur gennem IVAS (International Veterinary Acupuncture Society), hvor hun også har arbejdet med undervisning. Har haft egen dyrlæge-klinik hvor hun også behandlede med akupunktur, men aktuelt benytter hun kun akupunkturen til egne dyr. Har aktuelt en rådgivende dyrlæge-klinik i Sønderborg.


Mya Kiersgaard (repræsentant for uddannelsesudvalget og visionsudvalget):
Er speciallæge i almen medicin og arbejder i almen praksis, hvor hun anvender akupunkturen som et supplement.

Niels Jacob Bang-Nielsen (repræsentant for Lægevidenskabelige Selskaber og uddannelsesudvalget):
Er speciallæge i almen medicin og har, som alment praktiserende læge gennem 19 år, anvendt akupunkturen i klinikken. Har nu egen akupunkturlæge-klinik i Vedbæk. Har taget sin uddannelse i akupunktur i Kina. Underviser på kurser i DMAS.

Lian Chen Tving (repræsentant for uddannelsesudvalget, lægedagsudvalget og klinikudvalget):
Er uddannet traditionel kinesisk medicinsk læge og senere dansk læge. Oprindelig stammer hun fra Kina. Har egen akupunkturlæge-klinik i Lyngby, hvor hun arbejder fuld tid med akupunkturen. Underviser på kurser i DMAS og er specielt ansvarlig for at arrangere kurserne til Kina.