Mette Jensen (formand, repræsentant for visionsudvalget og klinikudvalget):
Er speciallæge i almen medicin og har egen akupunkturlæge-klinik i Fredericia, hvor hun arbejder fuld tid med akupunkturen. Hun interesserer sig meget for den praktiske anvendelse af akupunkturen.

Elsebeth Lægaard (næstformand)(repræsentant for Lægevidenskabelige Selskaber og uddannelsesudvalget):
Er speciallæge i almen medicin og brænder for undervisning og formidling omkring akupunkturen. Hun har tidligere også været formand for DMAS og arbejder 1-2 dage om ugen i egen akupunkturlæge-klinik i Skibby.

Helle Johannsen (repræsentant for dyrlægeforeningen):
Er uddannet dyrlæge og har taget sin uddannelse i akupunktur gennem IVAS (International Veterinary Acupuncture Society), hvor hun også har arbejdet med undervisning. Har haft egen dyrlæge-klinik hvor hun også behandlede med akupunktur, men aktuelt benytter hun kun akupunkturen til egne dyr. Har aktuelt en rådgivende dyrlæge-klinik i Sønderborg.

Lian Chen Tving (repræsentant for Lægevidenskabelige Selskaber, uddannelsesudvalget, lægedagsudvalget og klinikudvalget):
Er uddannet traditionel kinesisk medicinsk læge og senere dansk læge. Oprindelig stammer hun fra Kina. Har egen akupunkturlæge-klinik i Lyngby, hvor hun arbejder fuld tid med akupunkturen. Underviser på kurser i DMAS og er specielt ansvarlig for at arrangere kurserne til Kina.

Ming Chen (læge-suppleant)  Speciallæge og overlæge i Klinisk Mikrobiologi og klinisk lektor på Syddansk Universitet. Har læst Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og senere moderne medicin i Kina. Efterfølgende har han taget en dansk lægeuddannelse. Har arbejdet deltids med TCM og akupunktur i det sidste 31 år i Danmark.