Om kurser og handelsbetingelser

Tilmelding og betaling

Se under de enkelte kurser.

Kurserne betales online med Dankort, og betalingen er samtidig gyldig tilmelding.

Målgruppe

Selskabets kurser er primært for læger, tandlæger, dyrlæger og studerende inden for disse fagområder. Men det er også muligt for sygeplejersker, jordemødre, fysioterapeuter og kiropraktorer at deltage i kurserne.

Der er rabat for medlemmer af selskabet. Først når kursusgebyr er betalt, er du tilmeldt. Er der spørgsmål til et kursus, så kontakt kursusledelsen eller Hanne Schmidt på e-mail hfs@dlgtele.dk eller tlf. 4052 6070.

Selskabets kurser tæller til de 120 timer, selskabet anbefaler, hvis du vil arbejde bredt med akupunktur. Der udstedes kursusbevis, der tæller som dokumentation for obligatorisk efteruddannelse under Tandlægeforeningen.

Moduler

Som noget nyt kan du tage din akupunkturuddannelse i moduler i Skibby. Du kan tage hele pakken eller et modul ad gangen. Der undervises både i kinesisk akupunktur og medicinsk akupunktur samt i mikrosystemer som for eksempel øreakupunktur.

Yderligere oplysninger: el@svanholm.dk kursusleder i Skibby


Undervisningen af studerende vil efter aftale finde sted på universiteterne i Århus, Ålborg, Odense og København.

Handelsbetingelser

Fuld refusion af deltagergebyr fås ved afbud senest to måneder før kurset. Ved afbud syv uger til to uger før kurset vil 25 procent af gebyret blive refunderet. Efter dette tidspunkt er der ingen refusion.